MerryWalk rullbord

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sanicare/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_attribute/uc_attribute.module on line 1297.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/sanicare/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
Art.nr. 148525

MerryWalk är ett hjälpmedel för att enkelt kunna ta med sig olika tillhörigheter t.ex. glas, termoskanna, koppar och brödfat och är avsett för inomhusbruk.

MerryWalk har en ram av epoxilackerade stålrör med bordsskiva och undre hyllplan i boklaminat.

Handtagens höjd kan ställas i 7 fasta lägen.
Rullbordet är försett med fyra länkhjul varav de två bakre är låsbara.
Man låser hjulen genom ett enkelt tryck med foten på den svarta pedalen på hjulet. För att låsa upp, tryck den svarta pedalen uppåt med ovansidan av foten.

Rullbordet ska inte användas som gånghjälpmedel eller rullator. Man skall alltså inte luta sig mot det eller lägga sin tyngd mot på handtaget utan Merrywalk rullbord är enbart ett hjälpmedel till att förflytta föremål med genom att rulla bordet framför sig. Merrywalk rullbord skall heller inte användas av personer med nedsatt rörelseförmåga.

Vikt: 10kg

Höjd på bricka: 72cm

Höjd på handtag: 75-105cm

Mått bricka: 42x50cm

AdjuntoTamaño
148525 Rullbord 20210324.pdf815.88 KB

Precio: SEK 2.600,00

Precio sin IVA: SEK 2.080,00

n/a
MerryWalk rullbord can also be found in these categories: